مدیرعامل سازمان زیباسازی:
اجرای نقاشی دیواری علم و دانش بر روی دیوار مدرسه الهیه به متراژ 56 مترمربع
فاطمه عسگری مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اراک با اعلام خبر فوق اظهار داشت: اجرای نقاشی دیواری بر روی دیوارهای مدرسه دخترانه الهیه که برگرفته از تصاویر فراگیری علم و دانش میباشد، به متراژ 56 مترمربع طی روزهای اخیر به اتمام رسیده است.
وی با تاکید بر اینکه یکی از ارکانهای زیباسازی شهر، نقاشیهای دیواری آن شهر به حساب میآیند که موجب زیبایی شهر و تزریق روح شادابی به شهروندان گشته و تداعیکننده خاطرات برای تماشاگران این نقاشیها میباشند؛ خاطرنشان ساخت: این نقاشی با استفاده از رنگها و طرحهای شاد توانسته است زیباییهای بصری برای دانشآموزان این مدرسه ایجاد نماید که منجر به حس شادکامی و سرزندگی برای این عزیزان خواهد شد.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اراک در پایان ضمن اعلام آمادگی این سازمان برای همکاری و حمایت از هنرمندان در اجرای آثار هنری در سطح شهر خواستار همکاری هر چه بیشتر شهروندان در حفظ و نگهداری این آثار هنری ارزشمند شد.
.jpg)
.jpg)




