بازدید فنی کارشناسان اداره پیشگیری سازمان آتش نشانی از بلندترین ساختمان اراک
عبداله اسماعیلی خبر داد: کارشناسان ادراه پیشگیری سازمان آتش نشانی اراک از بلندترین ساختمان اراک بازدید فنی کردند.
وی افزود: با هماهنگی معاونت عملیات سازمان، نیروهای عملیاتی ایستگاه های 130 و 170 به اتفاق کارشناسان اداره پیشگیری از برج واقع در ابتدای خیابان سوم شعبان، روبروی پارک امیرکبیر که بلندترین ساختمان موجود در اراک که دارای 18 طبقه و پیلوت و دو زیرزمین می باشد بازدید و آتش نشانان با تجهیزات اطفائی و ایمنی این ساختمان آشنا شدند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک اظهار داشت: نصب آسانسورهایی با فناوری های نوین و کمتر استفاده شده در سطح استان مرکزی و شهر اراک، لزوم آشنایی با این سیستم ها و نحوه عملیات رهاسازی در حوادث را بیش از پیش نمایان می سازد.استفاده از سیستم لوله خشک آتش نشانی، آشنایی با محل نصب دستگاه های کنترل مرکزی اعلام حریق، اطلاع از نحوه کار سیستم فشار مثبت، بازدید از پارکنیگ ها و موتورخانه ها، آشنایی با سیستم برق اضطرای، آزمایش درب های ضدحریق و سیستم های اعلام حریق بخشی از برنامه این بازدید بود.
وی در پایان گفت: مقرر گردید نیروهای عملیاتی دیگر ایستگاه های سازمان نیز طی یک برنامه زمانبندی شده از این ساختمان بازدید و با موارد مذکور آشنا شوند.




