shoar-1405

اجرای سیستم آبیاری بارانی، چمنکاری و گلکاری بلوار 45 متری کشتارگاه

مدیر عامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اراک خبر داد:

اجرای سیستم آبیاری بارانی، چمنکاری و گلکاری بلوار 45 متری کشتارگاه

احمد حسنی مدیر عامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اراک با بیان خبر فوق گفت: سیستم آبیاری بارشی یکی از بهترین و به روزترین سیستم های آبیاری در دنیا می باشد که به دلیل برقرار شدن توازن بین تبخیر، تعرق و مقدار آبیارى، از هدر رفتن آب به‌ صورت روان یا نفوذ عمقى جلوگیرى می نماید و به دلیل اینکه فقط محدوده کوچکى از خاک آبیارى مى‌شود، از رشد علف‌هاى هرز در نقاطى که آبیارى نمى‌شود جلوگیرى به عمل مى‌نماید که این روش در مقایسه با سایر روش های آبیاری مقدار قابل توجهی از مصرف آب کاسته می گردد.

حسنی در ادامه بیان داشت: به منظور بهینه سازی مصرف آب و استفاده از مزایای سیستم آبیاری بارشی مقرر گردیده که تمامی بلوارها و میادین سطح شهر نیز به این سیستم آبیاری مجهز گردند که در حال حاضر در بلوار 45 متری کشتارگاه عملیات اجرای این سیستم به اتمام رسیده است.

مدیر عامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اراک در پایان خاطر نشان ساخت: همزمان با اجرای سیستم آبیاری بارشی در بلوار 45 متری کشتارگاه نیز عملیات چمن کاری و کاشت گل و نهال در سرتاسر بلوار، به منظور رفاه حال اهالی منطقه کشتارگاه و همشهریان و همچنین در راستای گسترش فضای سبز و زیباسازی شهری صورت پذیرفت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *