بازدید مدیر شهرداری بافت تاریخی از پروژه های در دست اجراء منطقه
شاه کرمی مدیر شهرداری بافت تاریخی بیان داشت: در راستای اجرای طرح انتقال پایانه های مسافری ناوگان حمل و نقل درون شهری از مرکز شهر به حلقه دوم شهری، این منطقه نیز همانند تمامی دستگاههای مرتبط شهرداری در این امر دخیل بوده و از آنجایی که دو مورد از پایانه های ذکر شده در حوزه شهرداری بافت تاریخی قرار داشت، بحث جانمایی و احداث ایستگاه های پایانه های حمل و نقل شهری به عهده این منطقه قرار گرفت و با استفاده از نیروهای امانی و با مساعدت و همکاری مجموعه شهرداری این مهم صورت پذیرفت و در موعد مقرر مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه پایانه مسافری ناوگان حمل ونقل درون شهری منطقه 3 به خیابان عمار یاسر انتقال یافت و به جهت تردد بیش از حد اتوبوسها در محل راست گرد خیابان قائم مقام فراهانی به خیابان عمار یاسر؛ آسفالت این محل دچار آسیب جدی شد که با هماهنگی و همکاری حوزه خدمات شهری و سازمانهای مرتبط و با همت عوامل اجرایی منطقه بحث برش آسفالت و خاکبرداری، زیر سازی و آسفالت مجدد خیابان مورد نظر انجام و مورد بهره برداری قرار گرفت.
مدیر شهرداری بافت تاریخی در پایان خاطر نشان کرد: در بازدیدی که از پروژه های در حال انجام منطقه صورت گرفت، با توجه به احداث سکوهای مسافر برای ایستگاه های جدید نیاز به تعداد 30 دریچه فلزی با ابعاد 50×70 می باشد که این امر در دستور کار معاونت اجرایی منطقه قرار گرفت که جهت رفاه حال شهروندان محترم این موضوع در اسرع وقت انجام و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.












