shoar-1405

آتش‌سوزی بامدادی خودروی سواری LPG در پارکینگ مجتمع مسکونی

نیروهای آتش‌نشانی آتش‌سوزی بامدادی یک دستگاه خودروی سواری دوگانه سوز LPG را مهار و خاموش کردند.

به گزارش پایگاه خبری 125، با بروز این حادثه و تماس شهروندان با سامانه 125، آتش‌نشانان ایستگاه 140 و 220 با هماهنگی ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی اراک، ساعت 2:11 به شهرک حمید، جنب استخر اتحاد، مجتمع یاس، بلوک 3 اعزام شدند.

آقازیارتی گفت: یک دستگاه خودروی سواری پژو RD دوگانه سوزLPG در زیرزمین یک مجتمع مسکونی از ناحیه موتور آن به علت ناملومی طعمه حریق شده بود و دود ناشی از آن تمامی راهروهای ساختمان را در برگرفته بود.

وی که به اتفاق آتش نشانان در محل حادثه حضور یافته بود در ادامه گفت: نیروهای آتش نشانی به محض رسیدن به محل حادثه، خود را به خودرو رسانده و با استفاده از لوله های آبدهی آتش نشانی، مشغول مهار و خاموش کردن آتش شدند.این مدیر عملیات آتش نشانی، اضافه کرد: نیروهای عملیاتی آتش سوزی خودرو را قبل از سرایت به خودروهای دیگر خاموش کرده و با استفاده از فن فشارقوی دود ناشی از آن را از داخل ساختمان تخلیه کردند.خوشبختانه در این حادثه به هیچ یک از شهروندان آسیبی وارد نشد و آتش نشانان با تحویل خودرو به مالک آن به ماموریت خود پایان دادند.علت بروز این حادثه در دست بررسی می باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *