نیروهای آتشنشانی آتشسوزی بامدادی یک دستگاه خودروی سواری دوگانه سوز LPG را مهار و خاموش کردند.
به گزارش پایگاه خبری 125، با بروز این حادثه و تماس شهروندان با سامانه 125، آتشنشانان ایستگاه 140 و 220 با هماهنگی ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی اراک، ساعت 2:11 به شهرک حمید، جنب استخر اتحاد، مجتمع یاس، بلوک 3 اعزام شدند.
آقازیارتی گفت: یک دستگاه خودروی سواری پژو RD دوگانه سوزLPG در زیرزمین یک مجتمع مسکونی از ناحیه موتور آن به علت ناملومی طعمه حریق شده بود و دود ناشی از آن تمامی راهروهای ساختمان را در برگرفته بود.
وی که به اتفاق آتش نشانان در محل حادثه حضور یافته بود در ادامه گفت: نیروهای آتش نشانی به محض رسیدن به محل حادثه، خود را به خودرو رسانده و با استفاده از لوله های آبدهی آتش نشانی، مشغول مهار و خاموش کردن آتش شدند.این مدیر عملیات آتش نشانی، اضافه کرد: نیروهای عملیاتی آتش سوزی خودرو را قبل از سرایت به خودروهای دیگر خاموش کرده و با استفاده از فن فشارقوی دود ناشی از آن را از داخل ساختمان تخلیه کردند.خوشبختانه در این حادثه به هیچ یک از شهروندان آسیبی وارد نشد و آتش نشانان با تحویل خودرو به مالک آن به ماموریت خود پایان دادند.علت بروز این حادثه در دست بررسی می باشد.




