شهردار اراک خبر داد:
۱۰ دستگاه اتوبوس برقی به زودی به اراک می رسند/ فرآیند خرید نهایی شد
شهردار اراک گفت: فرآیند خرید ۱۰ دستگاه اتوبوس برقی ویژه شهر اراک، نهایی شد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، دکتر علیرضا محمودی با اعلام خبر فوق گفت: فرآیند خرید ۱۰ دستگاه اتوبوس برقی برای این شهر نهایی شد و همه تلاشها به کار گرفته شده تا این اتوبوس ها به زودی وارد شهر اراک و مورد استفاده شهروندان قرار گیرند.
وی در ادامه با بیان اینکه، اراک جز کلانشهرهای آلوده کشور است که استفاده از خودروهای عمومی با سوخت پاک برای این شهر یک ضرورت است، تاکید کرد: اتوبوسهای برقی علاوه بر پاک بودن سوخت، از استهلاک کمتری نسبت به اتوبوسهای دیزل برخوردار هستند.
شهردار اراک گفت: جهت خرید اتوبوس های برقی با هفت شرکت تولیدی و وارد کننده خودروهای برقی مذاکرات لازم صورت گرفت که در نهایت در راستای حمایت از تولید داخلی و قیمت مناسبت تر نسبت به مشابه خارجی، توافقات لازم با شرکت ایران خودرو انجام شد.
دکتر محمودی تصریح کرد: قیمت خرید هر دستگاه اتوبوس برقی نهایی شده برای این شهر، ۱۴۸ میلیارد ریال است و خرید ۲۰ دستگاه دیگر نیز با جدیت در دستور کار قرار دارد.
شهردار اراک در پایان خاطر نشان کرد که فرآیند ساخت و ایجاد ایستگاه شارژ اتوبوسهای برقی در اراک نیز کلید خورده و به زودی تکمیل می شود.




