shoar-1405

یادواره شهیدان آسنجرانی، قریشی و جودکی با حضور سردار اهوازی همرزم سردار شهید قاسم سلیمانی

علیرضا محمودی در حاشیه این یادواره در محل قبور مطهر این شهیدان گفت: پانزدهمین یادواره شهیدان قریشی، آسنجرانی و جودکی با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطر و راه شهیدان برگزار شد که بار دیگر در این یادواره با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کردیم.

وی تصریح کرد: ما نیاز داریم راه و مسیر زندگی خود را مشخص کنیم، لذا هر چه بتوانیم در تبیین و تشریح راه شهدا تلاش کنیم در واقع راه موفقیت و مسیر زندگی خود را بیشتر شناخته‌ایم چرا که شهدا چراغ راه ملت هستند و برگزاری این یادواره‌ها فرصتی مغتنم برای ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و ولایتمداری در نسل‌های جوان است.

محمودی با بیان این مطلب که ما باید از نظر خودسازی و معرفت نفس به درجه ای برسیم که لایق مقام شهادت در پیشگاه حق گردیم گفت: راه و پیام شهدا را نباید فراموش کنیم و همواره در آن مسیرگام برداریم و این جایگاه خدمت رسانی به شهروندان را مرهون الگوگیری از نگاه و تفکر شهدا می‌دانیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *