shoar-1405

پیام شهردار اراک به مناسبت روز جهانی سالمندان

شهردار اراک در پیامی به مناسبت دهم مهرماه روز جهانی سالمندان، این روز را به تمامی سالمندان که شهروندان ارشد شهر هستند، تبریک گفت.

به گزارش اداره ارتباطات امور بین الملل شهرداری ، متن کامل پیام شهردار اراک بدین شرح است:

دهم مهر ماه روز جهانی سالمندان را به تمامی سالمندان گرامی که شهروندان ارشد شهر هستند، تبریک عرض می‌نمایم. این روزها فرصتی است برای تقدیر و تشکری شایسته از زحمات فراوانی که این عزیزان در بخش‌های مختلف جامعه متحمل شده‌اند.چرا که پیامبر اعظم فرمودند: و قرّوا کبارکم(سالمندان خود را گرامی دارید.)

شعار روز جهانی سالمند در سال جاری، “سالمندی با عزت: اهمیت تقویت و ارتقاء سیستم‌های مراقبتی و حمایت از سالمندان در سراسر جهان” انتخاب شده است. لذا توجه به رفاه سالمندان از لحاظ ابعاد جسمانی، روحی و اجتماعی به ‌عنوان نیاز جمعیت سالمند برای ارتقای شاخص کیفیت زندگی و سلامت سالمندان و پیشگیری و کاهش بیماری‌ها ضروری است.لذا شهرداری اراک در مسیر توجه به قشر سالمند جامعه شهری با توجه به ابلاغ بخشنامه وزارت کشور مبنی بر معرفی شهر اراک به عنوان شهر دوستدار سالمند، در اولین اقدام دبیرخانه شهر دوستدار سالمند را در معاونت امور زیربنایی و حمل و نقل شهری تشکیل و راه اندازی نموده تا با مشارکت سایر دستگاه ها، برای تحقق “اراک شهر دوستدار سالمند “گام های موثری برداشته شود.

اینجانب در پایان با پاسداشت مقام والای سالمندان، این روز را به تمامی شهروندان ارشد شهر اراک تبریک عرض نموده و امید است بتوانیم گامی موثر در راستای ارتقاء کیفیت زندگی این آموزگاران زندگی، منابع تجربه و عاطفه برداریم.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *