شهردار اراک خبر داد:
پخش و توزیع بیش از 2500 تن آسفالت در خیابان مالک اشتر کوی امام علی(ع)/بهسازی معابر شهر اراک تداوم دارد
داغی روزهای تابستان مانع از تداوم خدمت نشده و با فعال شدن شیفت شب، #نهضت_آسفالت در شهر اراک همچنان ادامه دارد.
شهردار اراک گفت: در تلاش هستیم تا مساعد بودن شرایط جوی و اتمام فصل کاری، 80 درصد از معابر اصلی شهر را که مشکل روکش آسفالت دارند، ترمیم و بهسازی نماییم.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، دکتر علیرضا محمودی بیان داشت: شهرداری اراک با هدف ارائه خدمات مطلوب به شهروندان، افزایش رضایتمندی و توزیع هرچه بیشتر و متوزان خدمات شهری، در سال جاری عملیات آسفالتریزی معابر اصلی شهر را در دستور کار قرار داده است.
وی در ادامه با اعلام این مهم که شیفت شبانه آسفالت در اراک فعال شده است، افزود: بر این اساس، عملیات روکش آسفالت معابر با رعایت اصول فنی و زیرسازی های لازم، با کیفیت مطلوب انجام میشود و روانسازی تردد شهروندان، ارتقا کیفی، بهسازی معابر و مناسبسازی سیما و منظر شهری مدنظر این شهرداری است.
شهردار اراک بیان داشت: کوی امام علی(ع) یکی از محله های شهری می باشد که عملیات ترمیم، بهسازی و نوسازی معابر اصلی آن در دستور کار دارد و در این راستا طی چند روز گذشته بیش از 2500 تن آسفالت، توسط عوامل اجرایی و ماشین آلات سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری در خیابان مالک اشتر این محله پخش و توزیع و روکش آسفالت این خیابان نونوار شده است.
دکتر محمودی خاطر نشان کرد: در تلاش هستیم تا مساعد بودن شرایط جوی و اتمام فصل کاری، 80 درصد از معابر اصلی شهر را که مشکل روکش آسفالت دارند، ترمیم و بهسازی نماییم.




