shoar-1405

مهار حریق یک دستگاه خودرو در خیابان محسنی

با حضور بموقع آتش نشانان انجام شد

مهار حریق یک دستگاه خودرو در خیابان محسنی

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، در ساعت۳:۵۶ دقیقه بامداد یکشنبه مورخه 20 خرداد ماه، طی تماس تلفنی با سامانه 125 مبنی بر حریق یک دستگاه خودرو در انتهای خیابان محسنی (ابتدای جهرم)، ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری، تیم اطفاء حریق ایستگاه شماره ۶ را به محل حادثه اعزام کرد.

امینی راد افسر گشت آماده سازمان آتش نشانی شهرداری در توضیح وقوع این حادثه گفت: به محض دریافت اطلاعات از تماس گیرنده تیم عملیاتی کمتر از ۲ دقیقه خود را به محل رسانده و با استفاده از کپسول های خاموش کننده و همچنین لوله آبدهی آتش را مهار کردند.

وی تاکید کرد: وقوع این حادثه حریق در حالی به سازمان آتش نشانی گزارش شد که شعله های آتش، کابین و کاپوت خودرو را در بر گرفته بود و از طرفی با توجه به وجود چند ظرف بنزین در صندوق عقب، احتمال انفجار نیز محتمل بود، اما با حضور به موقع و سرعت عمل بالا، آتش نشانان حریق را مهار کرده و با اطمینان از اطفاء کامل ،با تحویل محل به عوامل انتظامی به ماموریت خود پایان داده و به ایستگاه بازگشتند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *