shoar-1405

مدیر منطقه پنج شهرداری اراک از اجرای عملیات مکانیزه آسفالت، لکه‌گیری و روکش آسفالت در سطح معابر و محله های شهری این منطقه خبرداد.

آغاز عملیات روکش مکانیزه آسفالت بلوار جواد الائمه(ع)

مدیر منطقه پنج شهرداری اراک از اجرای عملیات مکانیزه آسفالت، لکه‌گیری و روکش آسفالت در سطح معابر و محله های شهری این منطقه خبرداد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، وحید ایرجی در خصوص آغاز عملیات پخش مکانیزه آسفالت در بلوار جواد الائمه(ع)، گفت:با توجه به اهمیت اتمام به موقع پروژه های توسعه محله ای و همچنین موقعیت خیابان جواد الائمه(ع) و حجم بالای تردد در این محدوده، این عملیات در هفته جاری انجام خواهد شد.

وی در ادامه افزود: علاوه بر اجرای عملیات عمرانی در این بلوار، رسیدگی به سایر محله های منطقه که در محلات یازده گانه منطقه قراردارد در دستور کار است و در کنار آن نیز طرح های توسعه محله ای عمرانی ناحیه در محله ها و با اولویت درخواست شهروندان در موعد مقرر به اتمام می رسند.

ایرجی در پایان رضایتمندی شهروندان را سرمایه و تکیه گاهی برای شهرداری برشمرد و گفت: تلاش مجموعه شهرداری بر این است که در کوتاهترین بازه زمانی و کیفیت حداکثری با اتمام عملیات عمرانی رضایت همشهریان را فراهم نماید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *