سرپرست سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری اراک:
تولید بتن غلتکی که در روسازی بتنی کاربرد دارد، جز اولویت های مدیریت شهری اراک است
رضایی گفت: تولید بتن RCC (بتن غلتکی که در روسازی بتنی کاربرد دارد) جز اولویت های مدیریت شهری است، چرا که با توجه به ماهیت انعطاف پذیری روسازی آسفالتی جایگزین آن با این نوع بتن در مکان هایی که دارای زیرسازی مناسبی نیستند، بسیار کارآمد است.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، رضایی سرپرست سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری به همراه دهقان سرپرست واحد موتوری این سازمان، از کارخانه های فعال و به نام در زمینه تولید تجهیزات بچینگ پلانت (دستگاه ساخت بتن آماده) بازدید نمودند.
سرپرست سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری اراک در خصوص بازدید صورت گرفته، گفت: طی این بازدید انواع مختلف بچینگ ها متناسب با اهداف شهری شهرداری اراک مورد بررسی و احصاء قرار گرفتند. تولید بتن RCC (بتن غلتکی که در روسازی بتنی کاربرد دارد) جز اولویت های مدیریت شهری است، چرا که با توجه به ماهیت انعطاف پذیری روسازی آسفالتی جایگزین آن با این نوع بتن در مکان هایی که دارای زیرسازی مناسبی نیستند بسیار کارآمد است.
وی در ادامه تاکید نمود: لازمه تولید مصالح باکیفیت وجود دانش و امکانات به روز می باشد. به همین دلیل ورود شرکت های دانش بنیان در زمینه تکنولوژی عالی بتن می تواند تحولی در زمینه افزایش کیفیت خدمت رسانی به همشهریان باشد.




