shoar-1405

بهسازی مستمر وسایل بازی کودکان در پارک های اراک

سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری اراک خبر داد:

بهسازی مستمر وسایل بازی کودکان در پارک های اراک

سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری اراک گفت: در راستای بهسازی مستمر وسایل بازی کودکان در پارک های سطح شهر، وسایل بازی پلی اتیلن بوستان پیروزی بازسازی شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، فاطمه عسگری با اشاره به تلاش جدی این شهرداری برای استانداردسازی و ایمن سازی وسایل بازی کودکان و ست های ورزشی در پارک ها و بوستان های سطح شهر گفت:در راستای خدمت رسانی بهینه به شهروندان و رسیدگی به درخواست های مردمی، وسایل بازی کودکان در بوستان پیروزی که نیاز به تعمیر داشت، بازسازی شد.

وی در ادامه افزود: همچنین در روزهای اخیر، نصب کف پوش استاندارد زمین بازی کودکان در پارک امیرکبیر و رنگ آمیزی وسایل ورزشی بوستان جنگلی شهید باهنر، اجرایی شده است.

عسگری در خاتمه با اشاره به نقش مشارکت شهروندان در نگهداری از مبلمان شهری و تجهیزات استقرار یافته در بوستانهای سطح شهر، بیان داشت: همکاری شهروندان با حفظ و نگهداری و استفاده صحیح از این فضاها، نقش مهمی در ایجاد بستر لازم جهت ارتقای مبلمان شهری استقرار یافته در بوستان‌های محلی و ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات دارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *