shoar-1405

برگزاری مسابقات کشوری قهرمانی دوچرخه‌سواری تریال

شهر اراک دارای بزرگترین پیست تریال کشور است

مدیر منطقه یک شهرداری اراک با اشاره به برگزاری اولین دوره مسابقات قهرمانی تریال کشور در استان مرکزی گفت: مسابقات دوچرخه سواری تریال کشور برای اولین بار در شهر اراک که دارای بزرگترین پیست تریال ایران است با مشارکت شهرداری برگزار خواهد شد تا شاهد شکوفا شدن بخشی از رسالت ورزشی مدیریت شهری باشیم.

زندیه وکیلی ادامه داد: پیست تریال اراک سال گذشته به عنوان بزرگترین مجموعه ورزشی تخصصی در حوزه دوچرخه سواری تریال کشور با مساحت ۲۰۰۰ متر مربع در بوستان معلم به بهره برداری رسید که امروز نیز با پیگیری های انجام شده شاهد برگزاری مسابقات کشوری در آن خواهیم بودیم.

وی اضافه کرد: این مسابقات به مناسبت هفته فرهنگی اراک و گرامیداشت هفته دفاع مقدس در هفدهم شهریور ماه جاری برگزار می‌شود و طی آن رکاب‌زنان برتر کشور برای کسب عنوان قهرمانی باهم مسابقه خواهند داد.

مدیر منطقه یک شهرداری اراک در پایان تاکید کرد: امکانات تماشای این دوره مسابقات مهیج برای عموم شهروندان محترم فراهم شده و علاقه‌مندان می‌توانند با حضور در پیست تریال بوستان معلم جنب بلوار شهدای دولت شاهد برگزاری این دوره مسابقات باشند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *