افزایش 25 درصدی آمار آتش سوزی و حوادث پائیز 1401 نسبت به مدت مشابه سال گذشته
آتش نشانان اراک سه ماهه سوم سال 1401 را با انجام 735 مورد عملیات اطفای حریق و امداد و نجات به پایان رسانده و در تمامی حوادث به یاری شهروندان حادثه دیده شتافتند که متاسفانه شاهد افزایش 25 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته می باشیم.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک آتش پاد دوم محسن فضلی سرپرست سازمان با اعلام این خبر اظهار داشت: از مجموع عملیات های آتش نشانان در فصل پائیز سالجاری، 311 مورد مربوط به عملیات خاموش سازی آتش و 424 مورد آن در زمینه امداد و نجات بوده که در تمامی این حوادث نیروهای عملیاتی سازمان آتش نشانی اراک با حضور به موقع خود اقدام به امدادرسانی کردند.
وی افزود: از مجموع 311 مورد آتش سوزی رخ داده در شهر اراک در مردادماه، بیشترین موارد مربوط به منازل مسکونی، تجاری، اداری، کارگاه و انبار به تعداد 94 مورد، فضای سبز، باغ و مراتع با 48 مورد، خودرو و وسائط نقلیه 29 مورد و مابقی نیز سایر موارد از قبیل ضایعات، لاستیک و محوطه باز بوده است.
فضلی همچنین از انجام 424 مورد عملیات امداد و نجات و نیز 435 مورد خدمات ایمنی در مدت زمان یاد شده خبر داد و افزود: از این تعداد 131 مورد زنده گیری و رهاسازی حیوانات خطرناک و آزار دهنده، 81 مورد امداد آسانسور، 59 مورد سوانح خودرویی، 25 مورد گیرکردن انگشتر و اعضای بدن، 13 مورد نشت گاز و مایعات سوختنی از خودرو و مابقی آنها مربوط به سایر موارد بوده است. خدمات ایمنی نیز شامل استقرار خودرو در اماکن مختلف جهت تأمین ایمنی می باشد.
وی با اعلام اینکه متاسفانه شاهد رشد 25 درصدی حوادث پائیز سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل می باشیم، اظهار داشت: در این عملیات ها 512 نفر از شهروندان نجات یافتند و 105 نفر که عمدتا مربوط به سوانح خودرویی می باشد مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند. متاسفانه این حوادث منجر به فوت 10 نفر از هموطنان گرامی شده است.
سرپرست سازمان آتش نشانی تصریح کرد: برنامه های آموزشی این سازمان در قالب آموزش شهروندی و با نگاه ویژه به کارکنان ادارات و سازمان ها در حال برگزاری می باشد که در همین مدت سه ماهه سوم سالجاری 2690 نفرساعت آموزش توسط مربیان مجرب آموزشی این سازمان صورت پذیرفته و افراد شرکت کننده در این دوره های آموزشی، اصول و مبانی آتش نشانی را به صورت تئوری و عملی فراگرفتند. همچنین مدرسه همیار آتش نشان نیز که طی مدت بیش از دو سال به علت شیوع ویروس کرونا از حضور نونهالان محروم بود، فعالیت خود را آغاز نموده و 200 نفر از کودکان و نونهالان عزیز از مهدکودک ها و دبستان های سطح شهر با حضور در این مدرسه، در فضایی شاد و مفرح با اصول ایمنی آشنا شدند.
فضلی در پایان خاطرنشان کرد: در این مدت توسط کارشناسان اداره پیشگیری سازمان 440 مورد بازدید پیشگیرانه از مراکز مختلف و مجتمع های مسکونی به عمل آمد و نیز پس از بازدیدهای ایمنی از چندین مجتمع مسکونی و تست موارد ایمنی، برای آنها تأییدیه ایمنی صادر گردید.




