shoar-1405

اجرای 700 متر جدولگذاری در کوی امام علی(ع)

مدیر منطقه سه شهرداری اراک خبر داد:
اجرای 700 متر جدولگذاری در کوی امام علی(ع)

مدیر منطقه سه شهرداری اراک گفت: پروژه جدولگذاری کوچه اسکندری کوی امام علی(ع) به طول 700 متر و صرف اعتباری بالغ بر 11 میلیارد ریال با هدف بهبود هدایت آب های سطحی، انجام شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، محمد رضایی گفت: به منظور بهسازی و ارتقا سطح کیفی معابر و همچنین بهبود هدایت آب های سطحی، پروژه جدولگذاری به صورت همزمان در چند محله از سطح منطقه سه اراک در حال اجرا می باشد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه طی روزهای اخیر پروژه جدولگذاری کوچه اسکندری کوی امام علی(ع) به طول 700 متر و صرف اعتباری بالغ بر 11 میلیارد ریال با هدف بهبود هدایت آب های سطحی، انجام شده است، گفت: همچنین عملیات جدولگذاری در کوچه های شهید حسینی، جودکی و بدخشان محله رودکی نیز در دست اجرا می باشد.

رضایی مدیر منطقه سه شهرداری اراک اظهار داشت: در ادامه عملیات بهسازی و ارتقا سطح کیفی معابر، روکش آسفالت کوچه ستایش و بن بست شکوه 2 ، کوچه شهید احمدی و بن بست شهید عباسی محله شهدای صفری و خیابان ادیب کوی سجادیه، اجرایی و عملیاتی شده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *