shoar-1405

اجرای عملیات تراش و روکش مجدد آسفالت خیابان جهاد

شهردار اراک گفت: تا مساعد بودن شرایط جوی آب و هوایی، معابر مرکزی شهر که از حجم بالای تردد برخوردار هستند و آسفالت آنها فاقد کیفیت است، نوسازی خواهند شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، دکتر علیرضا کریمی بیان داشت: عمر روکش آسفالت برخی از معابر شهری به چندین سال می‌رسد که نیاز به روکش آسفالت دارند، لذا با پیگیری های بعمل آمده عملیات نوسازی آسفالت این معابر از خرداد ماه آغاز و تا مساعد بودن شرایط جوی آب و هوایی، معابر مرکزی شهر که از حجم بالای تردد برخوردار هستند و آسفالت آنها فاقد کیفیت است، نوسازی خواهند شد.

شهردار اراک با بیان اینکه خیابان جهاد یکی از معبرهای با حجم تردد بالا می باشد که آسفالت آن فرسوده شده، افزود: عملیات اجرایی تراش و روکش مجدد آسفالت این خیابان از ابتدای پمپ بنزین تا ابتدای زیرگذر تقاطع غیرهمسطح شهیدان رجایی، در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *