shoar-1405

آغاز ۷۰ درصد جبهه کاری جدید در ابر پروژه منطقه گردشگری نورالشهدا

شهردار اراک خبر داد:

آغاز ۷۰ درصد جبهه کاری جدید در ابر پروژه منطقه گردشگری نورالشهدا

شهردار اراک گفت: ۷۰ درصد جبهه کاری جدید در ابر پروژه منطقه گردشگری نورالشهدا آغاز و فعال شده است.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، دکتر علیرضا محمودی عصر امروز دوشنبه مورخ ۱۷ اردیبهشت ماه سال جاری و در یکصد و سی و پنجمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر در خصوص اقدامات اخیر مجموعه شهرداری اراک گفت: در حال حاضر ۷۰ درصد جبهه کاری جدید در ابر پروژه منطقه گردشگری نورالشهدا آغاز و فعال شده است.

وی در ادامه افزود: طی سفر کاری به تهران و بازدید از شرکت های ایران خودرو و ایران خودرو دیزل، بازدید از اتوبوس و تاکسی های برقی را در دستور کار داریم، همچنین در نشست با مدیران عامل شرکت های مذکور در خصوص خرید ناوگان حمل و نقل عمومی برقی مذاکره خواهیم داشت.

شهردار اراک در ادامه با بیان اینکه، جانمایی ویژه پارک بانوان شماره ۲ با گزینه نهایی در دست پیگیری و بررسی می باشد، اظهار داشت: درخصوص پروژه پارک آبی اراک نیز در مرحله برآورد هزینه ها و تسهیم آنها بین شهرداری و سرمایه گذار هستیم.

دکتر علیرضا محمودی پیرامون پیگیری جهت تحویل نردبان ۶۴ متری خریداری شده ویژه سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری نیز گفت: در تلاش هستیم تا دو ماه و نیم آینده این نردبان را وارد اراک نماییم.

وی در ادامه بیان داشت: احیا محوطه پارکی بوستان جنگلی شهید باهنر اراک با تقسیم وظایف، توسط سازمان های مربوطه شهرداری در حال انجام است و در تلاش هستیم که تا خرداد ماه این عملیات را تکمیل و پیش ببریم و فضای این پارک را برای استفاده بیشتر و بهتر شهروندان ارتقا و بهبود بخشیم.

دکتر علیرضا محمودی شهردار اراک درخصوص مرمت و بازسازی بازار تاریخی به عنوان راسته تجاری، هویتی و تاریخی شهر گفت: با مصوبات شورای اسلامی شهر و بودجه سال ۱۴۰۳ در تلاش خواهیم بود کار را به نحوی پیش ببریم که شاهد توفیقاتی در خصوص رسیدگی به زیرساخت های این مجموعه تاریخی باشیم.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *