shoar-1405

۲۰ دستگاه اتوبوس جدید در روزهای آتی وارد چرخه حمل و نقل درون شهری اراک می شوند

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، حجت اله مرادی در این خصوص گفت: از ۵۰ دستگاه اتوبوس جدید خریداری شده، ۳۰ دستگاه به بخش خصوصی واگذار و هم‌اکنون برای ۲۰ دستگاه دیگر نیز مزایده‌ ای برگزار شده که برنده مزایده مشخص و با طی شدن مراحل قانونی واگذاری و مذاکرات لازم، این اتوبوس‌ها ظرف ۲۰ روز آینده واگذار و وارد چرخه حمل و نقل شهری می‌شوند.

وی با اشاره مشکل ناوگان حمل و نقل اتوبوس در شهرک جوادیه، افزود: در مسیر شهرک جوادیه تعداد اتوبوس‌ها کم بود که با انجام این مزایده و ورود اتوبوس‌های جدید به خط درون شهری مشکل این مسیر به‌صورت کامل برطرف خواهد شد.

رییس سازمان مدیریت و حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اراک همچنین با اشاره به مشکل وسایل نقلیه عمومی شهرک گردو نیز گفت: به مسیر شهرک گردو و سنجان نیز یک دستگاه اتوبوس جدید اضافه خواهد شد که تا حدودی مشکل این مسیر نیز برطرف می‌شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *