shoar-1405

پیشرفت 80درصدی عملیات مربوط به پروژه آبرسانی بوستان کلاله

پیشرفت 80درصدی عملیات مربوط به پروژه آبرسانی بوستان کلاله
خسروی معاون فنی و عمرانی شهرداری با اعلام خبر فوق گفت: عملیات آبرسانی بوستان کلاله با 80درصد پیشرفت تحت نظارت معاونت فنی و عمرانی انجام گرفته است.
وی ادامه داد:خرید لوازم و تجهیزات موردنیاز و اجرای آن ها منجمله لوله های پلی اتیلن، شیرآلات و قطعات چدنی،اجرای عملیات لوله گذاری در داخل کانال خط انتقال آب به طول تقریبی 1500مترطول،عملیات کندمان به حجم تقریبی 130مترمکعب و جابجایی ماسه و شن در مسیر عبور کانال به حجم 288 مترمکعب از جمله اقدامات صورت گرفته بوده است.
خسروی به سایر عملیات عمرانی صورت گرفته در این بوستان در سال 94 اشاره نمود و افزود:اجرای عملیات جدولگذاری در انواع تک و نهری،اجرای عملیات زیرسازی بخشی از لاین برگشت جاده دسترسی به بوستان فوق و همچنین پخش آسفالت به میزان تقریبی 1900تن در مهرماه از جمله این فعالیت ها بوده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *