#شهرداری_اراک_۱۴۰۰
#پیام_تبریک
#روز_خبرنگار
????????پیام تبریک دکتر جعفرپور سرپرست شهرداری اراک، به مناسبت روز خبرنگار
????به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، دکتر جعفرپور به مناسبت فرارسیدن ۱۷ مرداد ماه سالروز شهادت “شهید صارمی” که به نام روز خبرنگار مزین گشته، پیام تبریک صادر نمود.
✔️متن پیام سرپرست شهرداری اراک به شرح ذیل می باشد:
“بسمه تعالی”
????۱۷ مرداد روز شهادت خبرنگار والامقام شهید محمود صارمی و فرارسیدن روز بزرگداشت مقام خبرنگار هر سال بهانه ای است تا به جامعه خبری مهد و دیار عالمان و فرهیختگان، خدا قوت و دست مریزاد بگوییم.
????این روز در حقیقت فرصتی است برای پاسداشت کوشش های صادقانه خبرنگاران آزاده ای که برای دسترسی ، تولید ، توزیع و انتشار اطلاعات از هیچ کوششی دریغ نمی ورزند.
????در دنیای کنونی با وجود تکنولوژی های ارتباطی پیشرفته و متعدد در امر دستیابی سریع به اطلاعات و منابع ، کسب اطلاعات موثق و قابل اطمینان در مورد وضعیت سیاسى، اجتماعى، عمرانی، شهری و فرهنگی جامعه و انتشار آنها فرآیندی بسیار دشوار و در عین حال ضرورى و حیاتى است.
???? اینجانب، روز خبرنگار ، روز حق گویی و حق جویی و روز پاسداشت قلم را به همه روزنامه نگاران، صاحبان اندیشه و قلم و مجاهدان عرصه اطلاع رسانی و خصوصا خبرنگاران پرتلاش شهر اراک تبریک عرض نموده و برای آن مجاهدان بی ادعای عرصه، آگاهی بخشی و دانش افزایی آرزوی سرافرازی و تداوم فعالیت و توفیق دارم .
????امیدوارم مجموعه مدیریت شهری اراک با همراهی و مساعدت اصحاب رسانه و فعالان جراید بتواند در راستای وظایف خطیر خود و زمینه سازی برای توسعه و اعتلای شهر خوبمان اراک، گام های مثبتی برداشته و اقدامات سازنده ای را انجام دهد.
✔️محمد جعفرپور
سرپرست شهرداری اراک




