shoar-1405

پخش توزیع 31 هزار 942 تن آسفالت در معابر سطح شهر

مدیرعامل سازمان خدمات موتوری خبر داد:

پخش  توزیع 31 هزار 942 تن آسفالت در معابر سطح شهر

بیژن قاضی نظامی مدیرعامل سازمان خدمات موتوری شهرداری اراک اظهار داشت: در سه ماهه نخست سال جاری بیش از 31 هزار و 900 تن آسفالت جهت بهسازی و مرمت معابر عمومی شهر اراک استفاده شده است.

وی خاطر نشان ساخت: توزیع و پخش آسفالت در سطح معابر و خیابان‌ها از خواسته‌های به حق شهروندان می‌باشد که با اجرای عملیات بهسازی معابر، این خواسته‌ها پیگیری می‌شود.

مدیر عامل سازمان خدمات موتوری در ادامه بیان داشت: رسیدگی به وضعیت آسفالت معابر به عنوان یکی از اساسی‌ترین مطالبات به حق شهروندان، طبق برنامه و جدول زمانی پیگیری و اجرایی می‌شود.

وی اظهار داشت: افزایش و ارتقاء کیفیت معابر از اولویت‌های اصلی شهرداری بوده و در این راستا در سال جاری همچون سایر سال‌ها نسبت به این امر اقدام نموده تا رضایتمندی شهروندان را شاهد باشیم.

قاضی نظامی تصریح کرد: اجرای عملیات توزیع و پخش آسفالت بر اساس پیش بینی‌های انجام شده عملیاتی می‌شود و امید می‌‌رود با ادامه روند بحث تامین زیرساخت‌ها محقق شود.

وی با اشاره به اجرایی شدن 31 هزار تن عملیات آسفالت در سه ماهه نخست از سال جاری گفت: تحقق این میزان آسفالت در این مدت نشان از فعالیت‌ و روند رو به رشد در تأمین و توزیع آسفالت برای رفاه حال شهروندان دارد و تا فصل پاییز حجم توزیع وپخش آسفالت در معابر قطعا بیشتر خواهد شد.

وی در پایان تاکید نمود: عملیات روکش آسفالت همراه با نظارت دقیق برای حسن انجام کار انجام می‌شود تا با کیفیت و سرعت بیشتری به اجرا و بهره‌برداری برسد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *