با آغاز فصل بارش ها، تمامی مسیل ها و کانال های جمع آوری آب های سطحی شهر اراک، در حال پاکسازی می باشند.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری ،با توجه به نزدیک شدن روز های پر بارش و به جهت آمادگی جهت وقوع سیلاب ها، عملیات لایروبی، پاکسازی و نخاله برداری از کانال ها و مسیل های اصلی محدوده و حریم شهر اراک توسط عوامل اجرایی سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
عسگری رییس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری اراک در این خصوص گفت :عوامل اجرایی سازمان براساس برنامهریزی های انجام شده و اولویتبندیها، بهطور مداوم و منظم اقدام به لایروبی کانالها و مسیلهای سطح شهر می نمایند، تا هیچگونه مشکلی از نظر آب گرفتگی در معابر سطح شهر برای شهروندان ایجاد نشود.
سلیمی مدیر امور شهر شهرداری اراک نیز در ادامه از شهروندان تقاضا نمود که با نریختن زباله، خاک و نخاله به داخل خیابان و جوی ها، مجموعه شهرداری را در تمیز نگه داشتن شهر و جلوگیری از بروز هرگونه مشکل همراهی نمایند چرا که هر بار پاکسازی مسیلها و کانالها هزینه سنگینی برای شهرداری دارد که میتواند صرف آبادانی و زیباسازی شهر شود.





