رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 748 حریق در این کلانشهر به وقوع پیوست.
مسعود آقازیارتی افزود: در این مدت 58 حریق در منازل و واحدهای مسکونی، 27 مورد در واحدهای تجاری، سه مورد در کارخانهها، 10 حریق در کارگاهها، هفت مورد در انباریها، 38 مورد در باغها، 27 مورد در مزرعه و خرمن، 340 مورد در فضای سبز، سه مورد ترانس برق، 15 مورد سیلندر گاز، 2 مورد مخزن سوخت و یک مورد حریق در حمام به وقوع پیوسته است.
وی بیان کرد: حریق چهار دستگاه موتورسیکلت، 36 دستگاه خودرو، یک مرکز آموزشی، 9 مرکز زباله، یک شرکت خصوصی، یک مرکز مایعات سوختنی، 152 محل نگهداری ضایعات و 13 حریق در سایر موارد از دیگر حوادث آتشسوزی کلانشهر اراک از ابتدای امسال تاکنون بوده است.
رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک ادامه داد: بر اثر وقوع این تعداد حریق در کلانشهر اراک 15 نفر نیز مجروح شدند.
آقا زیارتی عنوان کرد: در این مدت 14 هزار و 289 تماس با سامانه 125 این شهر برقرار شده که از این تعداد سه هزار و 755 تماس منجر به عملیات و 10 هزار و 534 تماس مزاحمت تلفنی بوده است.
رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک افزود: از ابتدای امسال تاکنون 608 عملیات مختلف دیگر توسط ماموران این سازمان مدیریت شده است.
آقا زیارتی تصریح کرد: هشت مورد حبس در خودرو، 9 مورد درگیری اعضای بدن با موانع، 118 مورد محبوس شدن حیوانات، 25 مورد نشت آب، سه مورد سقوط از بلندی، چهار مورد سقوط از رودخانه، یک مورد سقوط به کانال، 2 مورد سقوط در چاه، 2 مورد سقوط اجسام و یک مورد سقوط از کوه به این سازمان گزارش شده است.
وی گفت: چهار مورد ریزش چاه، 12 مورد انفجار، 16 مورد نشت گاز، 16 مورد نشت مایعات سوختی، 55 حادثه خودرویی، چهار مورد غرق شدگی، 22 مورد اشیاء حلقوی و برنده، 6 مورد ریزش ساختمان، 88 مورد مشاهده جانوران وحشی، 84 مورد خرابی و سقوط آسانسور، یک مورد مسمومیت با گاز Co2، سه مورد به صدا درآمدن سیستم اعلام حریق و 14 حادثه دیگر، از دیگر مواردی است که به سازمان آتشنشانی و خدماتی ایمنی اراک گزارش شده است.
رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک ادامه داد: بر اثر این حوادث 98 نفر مجروح و 27 نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.




