shoar-1405

واژگونی خودروی سواری در کمربندی شمالی، مصدومیت 3 سرنشین آن را در پی داشت

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری 125، ساعت 21:20 شب در پی تماس تلفنی شهروندان با سامانه 125 و اطلاع از وقوع حادثه نیمه واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پراید در کمربندی شمالی، روبروی مدرسه تیزهوشان علامه حلی ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی اراک نیروهای ایستگاه شماره 7 از کوی امام علی(ع) و گروه امداد و نجات از ایستگاه شماره 4  میدان فراهان را به محل حادثه اعزام نمود.

آقازیارتی در این باره اظهار داشت: یک دستگاه خودروی سواری پراید به علت نامعلوم از مسیر اصلی خود خارج شده و در کنار جاده به صورت نیمه واژگون متوقف شده بود.

وی افزود: در این حادثه هر 3 سر نشین خودرو دچار مصدومیت و در داخل خودرو محبوس شده بودند که نیروهای عملیاتی پس از ایمن سازی محل حادثه و قطع جریان برق خودرو، با استفاده از تجهیزات امداد و نجات و ست هیدرولیک اقدام به بازکردن درب خودرو کرده و سرنشینان خودرو را از داخل آن به بیرون منتقل کردند.آتش نشانان خودروی سواری را به حالت اولیه بازگرداندند و با تحویل مصدومین به عوامل اورژانس حاضر در محل، به عملیات خود خاتمه دادند.

گفتنی است: علت این حادثه توسط کارشناسان راهور اعلام خواهد شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *