shoar-1405

همایش چادرهای آسمانی برگزار شد

همزمان با سراسر کشور، همایش سراسری چادرهای آسمانی در فرهنگسرای شهر برگزار شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک ، همایش چادر های آسمانی روز سه شنبه مورخ ۲۰ تیرماه سال جاری، به همت سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک و مشارکت معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان مرکزی در فرهنگسرای شهر برگزار شد.

این همایش با هدف گرامیداشت هفته عفاف و حجاب و همچنین تجلیل از فعالان عرصه عفاف و حجاب برگزار گردید.

سخنرانی آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی امام جمعه اراک ، برپایی نمایشگاه حجاب و عفاف، اجرای سرود با موضوع حجاب و عفاف و اجرای موسیقی در مدح حضرت علی (ع) از دیگر برنامه‌های این همایش بود.همچنین در این همایش از فعالان حوزه عفاف و حجاب در دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مردم نهاد، خانواده معزز شهدا، نمونه‌های فرهنگی، ورزشی و هنری، فعالان حوزه فضای مجازی و تولید محتوا تجلیل شد.

شایان ذکر است، در این همایش از علیرضا شعبانی رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک به پاس فعالیت در زمینه ارتقا فرهنگ عفاف و حجاب تقدیر شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *