shoar-1405

مرگ راننده خودروی سواری در برخورد با درخت کنار جاده

برخورد بامدادی خودروی سواری با درخت کنار جاده، موجب مرگ راننده خودرو شد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک گفت: هم زمان با رخداد این حادثه و تماس نیروهای امدادی اورژانس با سامانه 125 و درخواست کمک از آتش‌نشانی، ستاد فرماندهی این سازمان بی‌درنگ نیروهای عملیاتی ایستگاه 120 را ساعت 59 دقیقه بامداد به محور اراک – قم، ابتدای روستای معصومیه (شهوه) رهسپار کرد، یک دستگاه خودروی سواری پراید به علت نامعلومی از مسیر اصلی منحرف شده و به شدت با درخت حاشیه جاده برخورد کرده بود.

وی ادامه داد: قبل از رسیدن نیروهای عملیاتی راننده خودرو توسط عوامل اورژانس از داخل خودرو خارج که متاسفانه وی بر اثر شدت برخورد در همان لحظات اولیه جان باخته بود.

آقازیارتی افزود: آتش‌نشانان پس از قطع جریان برق خودروی سواری و نصب علائم هشداردهنده در مسیر، نشتی بنزین این وسیله نقلیه را رفع کرده و پس از انتقال خودرو به حاشیه امن جاده و تحویل محل حادثه به عوامل راهور به ماموریت خود پایان دادند. علت بروز این حادثه رانندگی از سوی کارشناسان پلیس راهور اعلام می‌شود.

وی در ارتباط با مهار آتش‌سوزی بامدادی یک دستگاه خودروی وانت در جاده فراهان با حضور به موقع آتش‌نشانان اظهار داشت: حادثه ساعت 3:04 بامداد رخ داد و پس از اطلاع‌رسانی آن به سامانه 125 از سوی راننده خودرو، ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی اراک بی‌درنگ نیروهای عملیاتی ایستگاه 140 را به جاده فراهان، نرسیده به پل جدیدالاحداث روانه کرد.

آقازیارتی گفت: با رسیدن آتش‌نشانان به محل حادثه مشاهده شد یک دستگاه خودروی وانت مزدا از قسمت موتور آتش گرفته و شعله‌های آتش به سرعت در حال سرایت به اتاقک این وسیله نقلیه بود.

وی در ادامه گفت: نیروهای عملیاتی به سرعت با استفاده از تجهیزات فردی و لوله‌های آبدهی عملیات مهار شعله‌های آتش را آغاز کردند و در کوتاه‌ترین زمان ممکن آتش‌سوزی را کاملاً خاموش کردند. خوشبختانه در این حادثه به راننده خودرو آسیبی نرسید و آتش‌نشانان با حضور به موقع خود از سرایت آتش‌سوزی به اتاقک آن جلوگیری کردند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *