برخورد شدید دو خودروی سواری در جاده خمین، سه کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری 125، در پی تماس رانندگان خودروهای عبوری با ستاد فرماندهی آتشنشانی اراک مبنی بر برخورد شدید دو دستگاه خودروی سواری با یکدیگر ستاد فرماندهی آتشنشانی اراک بلافاصله آتشنشانان ایستگاه 120 را ساعت 14:07 بعد از ظهر به محل حادثه در محور خمین – اراک، حد فاصل روستای گیلی و حسنآباد اعزام کرد.
آقازیارتی در این باره گفت: در محل حادثه یک دستگاه خودروی سواری پراید با یک دستگاه خودروی سواری پژو 206 به شدت برخورد کرده بود.
وی افزود: نیروهای عملیاتی به سرعت با رعایت کامل نکات ایمنی و قطع برق خودروها، با استفاده از تجهیزات مخصوص امداد و نجات و ست هیدرولیک اقدام به برش قسمتهایی از اتاقک درهم پیچیده خودروی پراید کرده و سه نفر سرنشین خودرو را از داخل آن خارج نموده و تحویل عوامل اورژانس در محل دادند که متاسفانه مرگ هر سه نفر مرد این خودروی پراید، در همان لحظات اولیه توسط نیروهای فوریتهای پزشکی تایید شد. آتشنشانان راننده خودروی پژو 206 را که مصدوم شده بود به عوامل اورژانس تحویل داده و با انتقال خودروها به حاشیه امن جاده و تحویل محل حاثه به عوامل راهور جهت بررسی علت حادثه به ماموریت خود پایان دادند.




