shoar-1405

سعید نادری، رییس کمیسیون فنی، عمران، ترافیک و شهرسازی شورای اسلامی شهر اراک: توسعه هر چه بیشتر پارک علم و فناوری سبب ایجاد اشتغالزایی برای جوانان میشود

سعید نادری، رییس کمیسیون فنی، عمران، ترافیک و شهرسازی شورای اسلامی شهر اراک:
توسعه هر چه بیشتر پارک علم و فناوری سبب ایجاد اشتغالزایی برای جوانان میشود

✔️کاملا حامی پارک علم و فناوری خواهیم بود 

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری ، سعید نادری، رییس کمیسیون فنی، عمران، ترافیک و شهرسازی شورای اسلامی شهر اراک در بازدید از پارک علم و فناوری استان مرکزی با اشاره به ضرورت اصلاح نگرش ها به عملکرد این مجموعه علمی اظهار کرد: متاسفانه اولویت بندی ها هیچگاه با مسائل علمی و امور مرتبط با فناوری نبوده و همین موضوع آسیب های فراوانی را به دنبال داشته است که نمونه آن، عدم توجه کافی به توسعه مناسب پارک علم و فناوری و نادیده گرفته شدن دستاوردهای علمی موجود می باشد. 

نادری ادامه داد: عدم توجه به امور فناوری منجر به چالش زایی در رفع نیازهای اولیه کشور شده و نشان می‌دهد سیاست گذاری های کلان در زمینه های علمی کاملا اشتباه و نادرست بوده است.

وی افزود: برای رفع مشکلات پارک علم و فناوری باید تعاملات بیشتری بین این پارک و شهرداری اراک شکل گیرد تا در قالب همین تعاملات، مشکلات موجود رفع گردد و حتی سود ناشی آن منجر به اشتغالزایی برای جوانان اراکی شود، لذا بنده به عنوان یک عضو شورای شهر کاملا حامی این پارک هستم و از پیشنهادات توسعه محور جدید صد در صد حمایت خواهم کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *