shoar-1405

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اراک عنوان کرد: تخریب آسفالت در اثر حجم بالای آب های سطحی

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اراک عنوان کرد:
تخریب آسفالت در اثر حجم بالای آب های سطحی
عباسی سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اراک در خصوص بلوک هایی که سطح شهر توسط شهرداری مقابل درب منازل مسکونی و یا درب مغازه ها بدلیل تخلف در ساخت و سازهای غیر مجاز مستقر شده، گفت: یک بحث مطالعاتی برای ساماندهی این بلوک ها در دست اقدام است که امیدواریم بتوانیم هرچه بهتر و پرتوان تر نسبت به ساماندهی آن ها اقدامات لازم را بعمل آوریم.
وی در خصوص لزوم استقرار این بلوک ها در سطح شهر گفت: اصولا بلوک برای جلوگیری و ممانعت از ساخت و ساز های غیر مجاز در مقابل ساختمانی که تخلف در آن صورت می گیرد گذاشته می شود. وی ادامه داد: زمانی که ساخت و ساز غیرمجاز در سطح شهر صورت می گیرد برای اجرای این ضابطه و جلوگیری از این تخلفات بایستی روال قانونی آن طی شود. عباسی در ادامه گفت: براساس آرائی که کمیسیون ماده 100 در خصوص ساختمان های بدون پروانه و ساخت و سازهای غیر مجاز صادر می کند شهرداری موضوع را پیگیری و با گذاشتن بلوک از ادامه فعالیت ساختمانی جلوگیری به عمل می آورد.
 مرادعلی عباسی دیگر اقدامات و پیگیری های انجام شده درحوزه معاونت خدمات شهری را جمع آوری آبهای سطحی در انتهای خیابان هپکو که باعث به وجود آوردن مشکلاتی برای اهالی این منطقه شده بود اعلام کرد و در همین رابطه افزود: یکسری اصلاحات در کانال هایی که باعث به وجود آوردن این معضل شده بود انجام و آبهای سطحی رها شده در منطقه را مهار و جمع آوری کرده به طوری که هیچ گونه مشکلی برای شهروندان ایجاد نشود. سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری گفت: متاسفانه به علت حجم زیاد آبهای سطحی در کمربندی شمالی (تقاطع با گاوخانه) بخش زیادی از آسفالت کمربندی تخریب شده بود که خوشبختانه با همکاری عوامل در حوزه خدمات شهری، سازمان خدمات موتوری و همکاران واحد امانی با پلیس راهور آسفالت های تخریب شده جمع آوری و زیرسازی محل با ایمنی هرچه تمام تر در کمتر از 20 ساعت محل آسیب دیده ترمیم و بازسازی شد که این مهم نتیجه همکاری خوب بین مسوولان شهرداری با همکاران راهور بوده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *