shoar-1405

سرعتگیرهای آسفالتی جایگزین سرعتگیرهای پلاستیکی

سرعتگیرهای آسفالتی جایگزین سرعتگیرهای پلاستیکی

مدیرعامل سازمان حمل و نقلو ترافیک شهرداری اراک گفت: سرعتگیرهای آسفالتی جایگزین سرعتگیرهای پلاستیکی خواهند شد.

محمد عسگری افزود: بنا بر نیاز برخی معابر به استفاده از سرعتگیر و از طرفی به دلیل تردد بیش از حد خودروها و از بین رفتن مداوم آنها، بر آن شدیم تا جایگزینی سرعتگیرهای آسفالتی با پلاستیکی را در دستور کار قرار دهیم.

وی تصریح کرد: در احداث سرعتگیرهای آسفالتی نیز همانند سرعتگیرهای پلاستیکی، استانداردهایی تعیین شده که ضمن رعایت کامل آنها از سوی عوامل اجرایی مناطق 5 گانه شهرداری اراک، کارشناسان سازمان نیز بر اجرای آنها نظارت کامل دارند.

محمد عسگری در پاسخ به انتقاداتی که برخی شهروندان از آسیب‌های احتمالی سرعتگیرها به خودرو دارند گفت: آسیب به خودرو زمانی رخ می‌دهد که راننده سرعت مجاز و مطمئنه را رعایت نمی‌کند. لذا تاثیر قابل توجهی که سرعتگیرها در کنترل سرعت خودرو و کاهش تصادفات جرحی و حتی فوتی در سطح شهر دارند برای ما ملموس است. بر این اساس قبل از تکمیل عملیات نصب دوربین‌های کنترل سرعت و ثبت تخلف در سایر نقاط پرتردد شهر، نمی‌توان نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *