shoar-1405

رسیدگی و تجهیز لچکی های منطقه خانه سازی قنات

مدیر عامل سازمان پارک ها وفضای سبز شهرداری اراک خبر داد:

رسیدگی و تجهیز لچکی های منطقه خانه سازی قنات

احمد حسنی مدیر عامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اراک با بیان خبر فوق گفت: به منظور رسیدگی به فضای سبز مناطق مختلف شهری به خصوص بوستان ها و لچکی های محله ای و در ادامه روند رسیدگی به مناطق مختلف شهری این بار منطقه خانه سازی قنات مورد بررسی و رسیدگی سازمان پارک ها و فضای سبز قرار گرفته است.

حسنی ادامه داد: در اجرای این پروژه تمام لچکی های موجود در خانه سازی قنات به خصوص کوچه های گلستان مورد بازبینی قرار گرفت و همچنین پاکسازی علف های هرز، هرس درختان، خاکریزی، تسطیح و لوله گذاری نیز در کلیه مناطق خانه سازی قنات به منظور اجرای سیستم آبیاری بارشی اجرا گردید.

حسنی همچنین افزود: فضاهای سبز شهری از مهم ترین عوامل موثر در شکل دهی به پایداری اجتماعی و همبستگی های شهری اند ولی عواملی مانند مشکلات زندگی شهری، ایمنی پارک و فضاهای سبز، امنیت و متناسب نبودن امکانات مورد نیاز برای گروه های مختلف سنی و جنسی در این مکان ها از جمله عوامل کاهش تمایل شهروندان برای استفاده از این عرصه ها می باشند.

مدیر عامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اراک خاطر نشان کرد: این سازمان در اجرای رسالت و ماموریت خود مبنی بر رسیدگی به بوستان ها و لچکی های محله ای در مناطق مختلف کلان شهر اراک، در حال حاضر منطقه خانه سازی قنات را مورد بهسازی و رسیدگی قرار داده است.

حسنی در پایان ابراز امیدواری کرد و افزود: امید است که با به کارگیری توان و تلاشی مضاعف، تا پایان سال جاری کلیه مناطق فضای سبز شهری مورد رسیدگی قرار گیرد و در صورت نیاز اقدامات مقتضی نیز صورت پذیرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *