shoar-1405

دکتر فلک افلاکی برای دومین سال رییس شورای شهر شد

صحن رسمی شورای اسلامی بعدازظهر شنبه 27 مردادماه، با حضور اعضای شورا، شهردار اراک، مدیر اداره حقوقی شهرداری به همراه انصاری نماینده فرماندار اراک تشکیل جلسه داد.

کاوه فلک افلاکی عصر شنبه در نشست صحن علنی شورای اسلامی کلانشهر اراک و در آیین انتخابات جدید هیات رییسه شورای شهر به عنوان تنها نامزد دومین دوره ریاست شورای پنجم اسلامی این شهر برای دومین بار متوالی با 9 رای موافق به ریاست این شورا انتخاب شد.

سعید نادری با هشت رای موافق به عنوان نائب رییس، «فرزانه رحمتی» با هفت رای موافق به عنوان دبیر و «ایرج رضایی» با هشت رای موافق به عنوان خزانه‌دار شورای اسلامی کلانشهر اراک برای دومین سال از فعالیت شورای پنجم اسلامی کلانشهر اراک انتخاب شدند.

ایرج رضایی از 11 رای ماخوذه با 9 رای موافق به عنوان رییس برنامه و بودجه، «مرتضی سورانه» با 10 رای موافق به عنوان رییس کمیسیون برنامه و بودجه، «طوفان محمدی» با هشت رای موافق به عنوان رییس کمیسیون خدمات شهری، «محمدحسین فدایی» با هشت رای موافق به عنوان رییس کمیسیون عمران و «پیمان رشیدی» با هشت رای موافق به عنوان رییس کمیسیون نظارت شورای اسلامی کلانشهر اراک انتخاب شدند.

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی کلانشهر اراک در نطق پیش از دستور صحن علنی شورا گفت: اصلاح کشتارگاه اراک، بروز رسانی تجهیزات آتش‌نشانی را در اولویت قرار گیرد.

وی تصریح کرد: کم‌توانان جسمی در شهر اراک از حضور در شهر و تعامل اجتماعی محروم شده‌اند و این در حالی است که با وجود مصوبات و قوانین مختلف، توان‌جویان و معلولان نمی‌توانند به درستی تردد کنند.

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی کلانشهر اراک اضافه کرد: برخی از مناطق شهر اراک مجهز به مسیر ویژه نابینایان و مسیر مخصوص ویلچر نیستند، اعضای این شورا، اصحاب رسانه و مدیران شهرداری باید تلاش مضاعفی را برای پیگیری برنامه‌های آماده‌سازی شهر برای کم توانان به کار گیرند.

شهردار اراک هم در نشست صحن علنی شورای اسلامی کلانشهر اراک، ضمن گرامی داشت هفته دولت و تبریک پیشاپیش روز پزشک به رییس شورای شهر، گفت: تمامی واگذاری‌ها و تهاتر املاک بر اساس قراردادهای منعقد شده ودر ازای اجرای پروژه‌های عمرانی شهری بوده که در همین راستا؛علیرغم شرایط اقتصادی حاکم بر کشور که بی‌تاثیر بر پروژه‌های شهرداری نیز نیست، به زودی شاهد بهره‌برداری از پروژه‌ها خواهیم بود.

در این جلسه اهم اقدامات صورت گرفته در کمیسیون‌های شورای اسلامی طی یک سال گذشته به اختصار عنوان شد. تصویب پیوست فرهنگی بانوان در پارک بانوان در حکم مرام‌نامه فرهنگی با محوریت برنامه‌ریزی، در خصوص استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش در قالب برگزاری کلاس‌های گوناگون، استفاده از ظرفیت پارک در چهار فصل سال استفاده از ظرفیت پارک جهت اقدامات زیست‌محیطی و …،همچنین توقف هرگونه پرداخت نقدی و غیرنقدی در خصوص تملک باغی در منطقه کرهرود و واگذاری عملیات اجرای سنگ‌فرش کف مصلی بیت‌المقدس اراک به سازمان همیاری‌های شهرداری مهمترین مصوبات نشست صحن علنی شورای اسلامی کلانشهر اراک بود.

گفتنی است در این جلسه شهردار اراک با اهدای لوح و گل از رییس و اعضای شورای اسلامی تقدیر نمود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *