محصولی نایب رییس شورای اسلامی کلانشهر اراک در مراسم افتتاحیه سازمان سرمایه گذاری شهرداری بیان داشت: کمبود سازمان سرمایه گذاری در مجموعه شهرداری مشهود بود و فرصت های خوبی از دست رفت، زمانی در شهرداری سرمایه گذارانی می آمدند و آماده همکاری با مجموعه مدیریت شهری بودند ولی کاری صورت نگرفت، لذا امروز با شرایط موجود جامعه کار سخت شده است اما نباید بیکار بود چرا که پروژه هایی که در سطح کشور انجام می شوند با توان سرمایه گذاران اجرایی می شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در مسیر سرمایه گذاری باید با دید باز حرکت نمود؛ افزود: اگر سرمایه گذار امنیت داشته باشد و اطمینان لازم برای بازگشت سرمایه خود را داشته باشد قطعا به سرمایه گذاری تمایل خواهد داشت و در این مسیر مجموعه شهرداری را همراهی خواهد نمود.
محصولی خاطرنشان ساخت: اگر شهرداری با حساب و کتاب و با دیدباز در این مسیر حرکت نماید و طی یک فراخوان کلی این اطلاعیه داده شود که یک کار مهم در مرکز استان و شهر اراک در حال انجام می باشد و کلیه سرمایه گذاران بومی شهر اراک و استان مرکزی را به سرمایه گذاری دعوت نماید تا رقابتی برای سازندگی و عمران شهری ایجاد گردد قطعا در نیمه راه این مسیر موفق عمل نموده است
نایب رییس شورای اسلامی کلانشهر اراک تصریح کرد: پروژ دره گردو را باید با یک دید بهتر و عمیق تر به نتیجه رساند چرا که این پروژه برای سرمایه گذار بازگشت سرمایه را به همراه دارد و با جذب سرمایه گذار برای این پروژه و تبدیل آن به یک منطقه گردشگری، شهروندان نیز می توانند از فضای آن استفاده مطلوب را نمایند.
وی با بیان اینکه باید به سرمایه گذار احترام گذاشت و فرش قرمز برای ایشان پهن نمود؛ ابراز امیدواری کرد که در مسیر سرمایه گذاری و جذب سرمایه با فکر و دید باز باید برای شهر اراک کاری انجام دهیم که ماندگار باشد چرا که خیلی زود دیر می شود و باید از فرصت ها و زمان هایی که به سرعت سپری می شود بهترین استفاده را نمود.




