shoar-1405

دریافت عوارض آلایندگی کارخانجات، حق شهر و شهروندان می باشد

اداره حقوقی شهرداری باید عوارض آلایندگی کارخانجات آلاینده را که حق شهر و شهروندان می باشد را پیگیری نماید.
طوفان محمدی در خصوص رفع معارضین و آغاز عملیات آماده سازی زمین جدید برای توسعه آرامستان اراک و انتقال ۲ دانگ باقی مانده از این زمین به نام شهرداری گفت: از ۳۲ هکتار زمین جدید خریداری شده برای توسعه آرامستان ۴ دانگ آن به نام شهرداری زده شده و از این ۴ دانگ، شهرداری توانسته ۲ دانگ آن را تصاحب نماید، در صورتی که شهرداری با اجازه شورای تامین استان و همچنین دستور دادستان می توانسته نسبت به تعین و تکلیف و انتقال میزان سهم باقی مانده، قبل از کاشت گندم توسط کشاورزان اقدام نماید، لذا در حال حاضر پس از انتقال سند و همچنین برداشت محصولات کشاورزی، شهرداری می تواند عملیات آماده سازی این زمین را جهت توسعه آرامستان، اجرایی نماید.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: در خصوص تصفیه خانه فاضلاب آرامستان که اجرایی شده ، باید گفت که قبل از پایان سه ماه نخست سال جاری باید این مهم اجرا می شد و این تاخیر، کوتاهی در کار محسوب می شود.
رییس کمیسیون خدمات شهری، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر اراک در خصوص مشکل آلودگی هوای شهر، اظهار داشت: در نشست و مذاکره با رییس محیط زیست این موضوع اعلام شد، که اخیرا محیط زیست نسبت به شناسایی و محکوم نمودن برخی از کارخانه های آلاینده که عامل آلودگی هوای شهر محسوب می شوند اقدام نموده و در این راستا اداره حقوقی شهرداری می بایست وارد عمل شود و عوارض مربوط به آلایندگی را که حق شهر و شهروندان می باشد را پیگیری نمایند.
طوفان محمدی افزود: در بحث حمل و نقلی که برای ادارات، کارخانجات و سازمان ها انجام می شود معمولا از وسایل حمل و نقلی استفاده می شود که معاینه فنی صحیحی نداشته و هوا را آلوده می نمایند و این در حوزه کاری شورا و شهرداری می باشد که به این موضوع ورود کنند و از محیط زیست درخواست می شود که میزان آلایندگی این وسایل را بسنجد که چقدر باعث آلودگی هوا هستند و آیا معاینه فنی شدند یا خیر و قطعا پیگیری این موضوع می تواند در کاهش آلودگی هوا موثر باشد.
ایشان همچنین در خصوص دستگاه های پایش آلودگی هوا که در سطح شهر وجود دارد، گفت: محیط زیست اعلام نموده که بودجه کافی برای حفظ و نگهداری از این دستگاه ها را ندارد و این مهم نیاز به همیاری و کمک دارد تا دستگاه های پایش و کنترل وضعیت هوا به درستی حفظ و نگهداری شوند، تا عملکرد مطلوبی داشته باشند.
رییس کمیسیون خدمات شهری سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر اراک در خصوص تصفیه خانه کشتارگاه صنعتی گفت: یکی از مسایلی که باعث ایجاد وقفه در راه اندازی تصفیه خانه کشتارگاه شده بود، تاخیر در پرداختی های لازم از سوی شهرداری به پیمانکار در موعد مقرر بوده و این وقفه در پرداخت ها، با گرانی ارز همزمان شد و به دلیل اینکه ۹۰ درصد متریال و قطعات تصفیه خانه وارداتی بوده گرانی ارز باعث تاخیر در راه اندازی تصفیه خانه کشتارگاه شد ،لذا با توجه به اینکه قرار داد جدید این پروژه اخیرا به پیمانکار ابلاغ شده درخواست می شود که امور مالی شهرداری با همکاری لازم نسبت به پرداخت هزینه های لازم اقدام نماید تا هرچه سریعتر شاهد بهره برداری از این پروژه مهم و حیاتی برای شهر اراک باشیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *