shoar-1405

حضور گسترده سازمان پارکها و فضای سبز در هفته برگزاری جشنواره هفته فرهنگی

حضور گسترده سازمان پارکها و فضای سبز در هفته برگزاری جشنواره هفته فرهنگی

مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز گفت: با استعانت از خداوند متعال نمایشگاه آثار فرهنگی با حضور شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف و استقبال بی‌نظیر مردم در هفته فرهنگی، در محل بوستان شهدای گمنام همزمان با برپایی نمایشگاه غذاهای سنتی و صنایع دستی در اراک به اتمام رسید و سازمان پارکها و فضای در طی این یک هفته با هدف ارتقای آموزش شهروندی و برقراری ارتباط نزدیکتر با مردم و آشنایی مردم با عملکرد سازمان و قوانین جاری در حوزه فضای سبز در این نمایشگاه شرکت نمود.

حسنی در ادامه افزود: در طول برگزاری نمایشگاه استقبال بی نظیری از غرفه سازمان پارک‌ها و فضای سبز به عمل آمد و بیش از 1000 بروشور عملکرد سازمان در بین بازدیدکنندگان از این نمایشگاه توزیع گردید.

وی با اشاره به اینکه غرفه نقاشی برای کودکان عزیز که در نمایشگاه شرکت کرده بودند در نظر گرفته شده بود گفت: در طول برپایی نمایشگاه بیش از 500 پک بازی با محتوای حفظ و نگهداری فضای سبز و با هدف آموزش شهروندی در حوزه فضای سبز برای کودکان و علاقمندکردن این عزیزان به فضای سبز و حفظ و نگهداری این نعمت الهی  توزیع گردید.

حسنی در انتها با بیان اهمیت حضور سازمان پارک‌ها و فضای سبز در نمایشگاه گفت: در جهان امروز به طور کلی نمایشگاه ها صرفاً به خاطر اهداف تجاری برگزار نمی گردد، به همین دلیل، میزان موفقیت یک نمایشگاه را با ارزش قراردادهایی که در طول برپایی نمایشگاه منعقد می‌گردد، ارزیابی نمی‌کنند، زیرا دستاوردهای یک نمایشگاه وسیع‌تر و گسترده‌تر از مبادلات تجاری است که در جریان دایر بودن نمایشگاه، میان مردم‌ و غرفه داران صورت می‌پذیرد. ایجاد تفاهم و دوستی و گفتگو میان اقشار مختلف جامعه از جمله این دستاوردها است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *