حضور شهردار اراک ، مدیران و پرسنل شهرداری همگام با مردم در راهیپمایی بزرگ روز قدس
در آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان و همزمان با روز جهانی قدس ، شهر اراک شاهد حضور گسترده مردم شهید پرور و همیشه در صحنه در راهپیمایی روز جهانی قدس بود.
مهندس محمد ابراهیم عباسی شهردار اراک نیز به همراه مدیران و پرسنل شهرداری همگام با مردم شهید پرور و روزه دار اراک در مراسم با شکوه روز جهانی قدس شرکت نمودند و انزجار خود از رژیم غاصب صهیونیست را با شعار مرگ براسراییل یک صدا فریاد زند و بر حمایت از مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین تاکید نمودند.
مهندس عباسی شهردار اراک ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس گفت: دشمنان اسلام باید زورگیری و استبداد را از ذهن و فکر خود بیرون کنند و ملت مظلوم فلسطین بدانند که مردم مسلمان ایران همواره از مبارزات آنها در مقابل اسراییل دفاع خواهند نمود.
وی افزود: روز قدس روز پایمردی و اتحاد جهان اسلام است و راهپیمائی روز قدس امسال باشکوه تر از سالهای قبل برگزار گردید و حضور مردم ایران مشت محکمی بر دهان یاوه گویان و دشمنان اسلام است.







