shoar-1405

جهت تسریع عملیات عمرانی در پروژه میدان ورزش مسیر جایگزین در نظر گرفته شد

با تایید پلیس راهور و شورای ترافیک استان

جهت تسریع عملیات عمرانی در پروژه میدان ورزش مسیر جایگزین در نظر گرفته شد

معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری اراک گفت: احداث تقاطع غیرهمسطح میدان ورزش که یکی از بزرگترین پروژه‌های استانی و شهری است که دارای 6 پل و چندین رمپ و لوپ جهت دسترسی به تمامی معابر و شاهراه‌های اصلی شهر اراک می‌باشد. این پروژه یکی از مهم‌ترین پروژه‌های شهرداری اراک است که باعث کاهش آلودگی هوا،کاهش ترافیک و ایجاد راه‌های دسترسی ایمن و سریع به تمامی نقاط شهر خواهد شد.

وی ادامه داد: در همین راستا به منظور تسریع در عملیات عمرانی نیاز به احداث راه‌های انحرافی جهت اجرای عملیات عمرانی در کارگاه می‌باشد؛ لذا با توجه به شرایط فعلی و تردد خودروها از داخل معابر موجود در کارگاه امکان احداث عرشه پل‌ها وجود نخواهد داشت و احتمال تصادف و حادثه در حین عملیات عمرانی می‌باشد به همین منظور پلان ترافیکی تهیه گردیده که به تایید پلیس راهور و شورای ترافیک استان رسیده است.

خسروی تاکید کرد: بر اساس طرح مذکور مسیر تردد از خیابان هپکو به سمت کمربندی شمالی، مجتمع قضایی انتهای هپکو، مسکن مهر امام صادق به صورت لاین رفت و برگشت از خیابان شهیدان رجایی در نظر گرفته شده و تردد به سمت بلوار شهید آنجفی نیز در این پلان پیش‌بینی شده است. در ضمن مسیر برگشت از محل‌های مذکور نیز از همین خیابان امکان‌پذیر خواهد بود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *