جدا شدن مخزن یک دستگاه تانکر حامل گاز مایع و احتمال بروز آتشسوزی و انفجار، نیروهای آتشنشانی را به محل حادثه کشاند.با اعلام این حادثه به سامانه 125 از سوی رانندگان خودروهای عبوری، ستاد فرماندهی سازمان آتشنشانی اراک بیدرنگ آتشنشانان ایستگاه 200 را به محل حادثه واقع در میدان بسیج اعزام کرد.
مسعود آقازیارتی رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک، در این خصوص گفت: یک دستگاه تانکر حامل گاز مایع ( LPG ) به علت نامشخصی قسمت عقب آن (مخزن) جدا شده بود.
وی با اشاره به اینکه بر اثر این حادثه احتمال آتشسوزی و انفجار میرفت؛ ادامه داد: آتشنشانان پس از قطع جریان برق این وسیله نقلیه و نصب علائم هشداردهنده در اطراف محل حادثه، با استفاده از چندین رشته لوله آبدهی اقدام به خنکسازی مخزن کرده و محل حادثه را کاملا ایمنسازی کردند.
آقازیارتی تصریح کرد: با اتصال مخزن به قسمت جلوی خودروی تانکر و برطرف شدن خطر احتمالی، نیروهای آتشنشانی به ماموریت خود پایان داده و به ایستگاه برگشتند.




