توسط سازمان زیباسازی شهرداری اراک انجام شد:
طراحی، ساخت و نصب بیش از یکصد تابلو اعلانات عمومی
سازمان زیباسازی شهرداری اراک به منظور افزایش فضاهای تبلیغاتی و در راستای حفظ و تنظیف دیوارهای معابر و ممانعت از الصاق پوسترها و آگهی های تبلیغاتی و عمومی بر روی دیوارهای شهری و نمای ساختمان ها اقدام به نصب تابلوهای ویژه الصاق اعلامیه های عمومی و اعلانات شهری بر روی دیوارهای معابر سطح شهر نموده است.
فاطمه عسگری مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اراک با اشاره به اینکه طبق ماده 92 قانون شهرداری ها، تبلیغات روی دیوارهای شهری به غیر از اماکنی که شهرداری آنها را مجاز اعلام کرده ممنوع می باشد و متخلفان، تعدی کننده به حقوق عمومی و قانونی محسوب می شوند، گفت: با توجه به کثرت تبلیغات شهری و نصب عکس و پوستر بر روی دیوارهای بعضی از مناطق شهر مدتی است که نصب تابلوهای جدید اعلانات را در دستور کاری این سازمان قرارداده ایم.
عسگری با اشاره به اینکه این تابلوها تاکنون در بیش از یکصد نقطه شهر که شامل مراکز، محله ها و خیابان های پر رفت و آمد جانمایی و نصب شده است افزود: در ساخت این تابلوها برای معابر عمومی و مساجد و تکایا از طرح های متفاوت و جدید استفاده شده است که علاوه بر زیبایی بصری از آشفتگی ظاهری معابر و خیابان ها نیز جلوگیری می نماید.
وی در پایان ضمن اشاره به اینکه عملیات نصب این تابلوهای اعلانات توسط عوامل اجرایی سازمان زیباسازی طی چند روز گذشته آغاز گردیده و در روزهای آتی نیز همچنان ادامه خواهد داشت، بیان نمود سازمان زیباسازی شهرداری اراک آمادگی دارد به درخواست های همشهریان درباره نصب تابلوهای اعلانات در مکان هایی که مد نظر آنهاست پس از بررسی های لازم توسط کارشناسان سازمان و در صورت تشخیص ضرورت نصب، اقدام نماید.




