shoar-1405

توزیع ۸۲۰ تن آسفالت در هفته سوم آبان ماه/ فاز ۳ کوی شهید بهشتی به صورت کلی آسفالت شد

زندیه وکیلی، مدیر منطقه یک شهرداری اراک:

توزیع ۸۲۰ تن آسفالت در هفته سوم آبان ماه/ فاز ۳ کوی شهید بهشتی به صورت کلی آسفالت شد

مدیر منطقه یک شهرداری اراک گفت: شهرداری منطقه یک در هفته سوم آبان ماه جاری با پاسخگویی به ۸۰ پیام شهروندی اقدام به توزیع ۸۲۰ تن آسفالت در معابر سطح این منطقه نمود.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، حسین زندیه وکیلی با اشاره به خبر فوق اظهار کرد: معاونت اجرایی شهرداری منطقه یک در راستای پاسخگویی به مطالبات شهروندی با انجام اولویت بندی های لازم، اقدام به توزیع ۸۲۰ تن آسفالت در معابر فاز 3 هپکو(کوی شهید بهشتی)، کوی معلم، کوی شهرصنعتی، خیابان مصطفی خمینی و بلوار شهید آنجفی نمود تا طی این مدت به بیش از ۸۰ پیام شهروندی ثبت شده در سامانه ۱۳۷ شهرداری اراک پاسخ داده باشد.

وی ادامه داد: در سوی دیگر نیز حدود ۳۰۰ متر جدول گذاری جدید و اجرای ۱۵۰ متر عملیات سنگ فرش در سطح منطقه یک از اواسط ماه جاری تا به امروز اجرایی شده است.

در پایان مدیر منطقه یک اضافه کرد: لازم به ذکر است که از ابتدای آبان ماه ۱۴۰۲ در سطح منطقه یک ۱۴۶۰ تن آسفالت در قالب اجرای روکش کلی و یا لکه گیری توزیع شده تا طی ماه های آتی شاهد کمترین میزان آب گرفتی در معابر این منطقه باشیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *