shoar-1405

تقدیر و تشکر دبیر کل مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران، از مهندس شفیعی شهردار اراک جهت راه اندازی سامانه “عیان”

مرادی دبیر کل مجمع کلانشهرهای ایران طی نامه ای از مهندس شفیعی شهردار اراک به جهت راه اندازی سامانه شفاف سازی اطلاعات شهرداری تحت عنوان “عیان” تقدیر و تشکر نمود.
در متن این نامه آمده است:
بدون شک راه اندازی سامانه عیان و فراهم نمودن امکان ارتباط، مراجعه و اطلاع مردم از تصمیمات و فعالیت های عمرانی، خدماتی، اجتماعی، فرهنگی ، امور مالی و قوانین شهرداری گام مهمی است در شفاف سازی و کاهش مفاسد اداری و مالی شهرداری و ارتقا اطمینان و اعتماد شهروندان، که این اقدام و گام مهم قابل تحسین، تقدیر و تشکر است.امید است که در فازهای بعدی پروژه با توجه به قوانین مربوطه، سامانه عیان تکمیل و مورد بهره برداری کامل و جامع قرار گیرد.
لازم به ذکر است، با توجه قوانین و سیاست های کلی، اعلام عمومی و اطلاع رسانی به عموم شهروندان وظیفه قانونی شهرداری است و پیش قدمی شهرداری اراک مبارک است،اگرچه از اطلاع رسانی به بخشی از شهروندان تا اطلاع رسانی به عموم شهروندان راهی است نسبتا طولانی که باید پیموده شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *