shoar-1405

تحول در شهر اراک، نیازمند تحول فکری است

شهردار اراک گفت:اجرای هرچه سریعتر طرح منطقه ۹۰ هکتاری که توسط مشاور تهیه شده است نیازمند همکاری و توافق مالکین با شهرداری می باشد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، دکتر کریمی شهردار اراک در نشست هم اندیشی با مالکان اراضی موسوم هکتاری گردو، گفت: بعد از اینکه ۲۰۰ سال از قدمت شهر اراک می گذرد این برای اولین بار است که با مالکین یک منطقه قبل از ساخت آن، نشست و جلسه برگزار می شود که نحوه اجرای طرح و احداث منطقه بررسی و تصمیم گرفته شود که در این منطقه امکانات و تجهیزات کامل شهری در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه مجموعه استان و شهرداری این آمادگی را دارند که منطقه ۹۰ هکتاری اراک با دیزاین و طراحی مطلوب اجرایی شود،گفت: اجرای هرچه سریعتر طرح این منطقه که توسط مشاور تهیه شده نیازمند همکاری و توافق مالکین با شهرداری می باشد.لازم به ذکر است، شهرداری از این منطقه انتفاعی نمی برد بلکه باید هزینه های زیادی را در بحث اجرای زیرساخت های این منطقه داشته باشد.

شهردار اراک با بیان اینکه اجرای این منطقه مراحل اداری، حقوقی، قانونی و نظارتی را به همراه دارد که باید حل شود، گفت:شهرداری قطعا کار را برای مالکین روان و آسان خواهد کرد به شرط اینکه توافق و همکاری مالکین با شهرداری در بالاترین سطح ممکن رقم بخورد.

دکتر کریمی در ادامه افزود: در سال گذشته شهرداری تمام تلاش خود را بکار گرفت که شهر زیست پذیر و باب دل شهروندان باشد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه شهرداری اراک در سال گذشته در حوزه حمل و نقل عمومی با خرید ۹۹ دستگاه اتوبوس و ۷۰ دستگاه ون با قیمت امروز، هزار میلیارد هزینه نموده است، افزود:بهره برداری از پروژه تقاطع غیرهمسطح سردار مقاومت، راستگرد پژوهش تقاطع شهید صیدی از جمله اقدامات شهرداری در حوزه عمران و توسعه شهری بوده است، همچنین در خرداد ماه سال جاری پروژه بزرگ شهری تقاطع غیرهمسطح میدان امام حسین(ع) مورد بهره برداری قرار می گیرد.

شهردار اراک تاکید کرد: شهرداری همچنین در حوزه فضای سبز و‌ گردشگری مصمم به اجرای پروژه منطقه گردشگری دره گردو می باشد به طوری که پیمانکار و شهرداری مشغول بکار هستند و کارهای طراحی شده در حال انجام هستند.بازطراحی کوه مستوفی، اجرای طرح گردشگری پارک جنگلی شهید باهنر، بازطراحی پارک های شهر اراک از جمله اقدامات شهرداری در حوزه اجرای طرح های فضای سبز و گردشگری هستند.همچنین شهرداری طراحی شهرک سلامت ، ساماندهی میوه فروشان مرکز شهر اراک و راه اندازی فود استریت را در دستور کار دارد و تمامی این اقدامات مسیر روشن توسعه اراک را نشان می دهد.

وی در ادامه با اشاره به بودجه ۳۲۰۰ میلیاردی شهرداری در سال ۱۴۰۲، ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال جاری رقم بودجه به ۴ هزار میلیارد برسد.

دکتر کریمی با تاکید بر اینکه تحول در شهر اراک نیازمند تحول فکری مدیران است، افزود: پروژه ۲۴ متری یکی از تحول های فکری در شهر اراک می باشد که با اجرای آن تحول بزرگی در شهر ایجاد می شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *