علینقی پور مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری اراک
بیش از 600 دستگاه تاکسی در خدمت دانش آموزان
به منظور تأمین امنیت بیشتر دانش آموزان و آسودگی خاطر اولیاء و همچنین اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از وارد شدن خدشه به سیستم حمل و نقل درونشهری، بیش از 600 دستگاه انواع تاکسی و تاکسی موقت پس از طی مراحل قانونی تعیین صلاحیت و بررسی مجدد پرونده پرسنلی رانندگان، به ادارات آموزش و پرورش نواحی 1 و 2 برای انجام سرویس مدارس، معرفی شدند.
علینقی پور مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهرداری اراک در خصوص اختصاص تاکسی به سرویس مدارس گفت: سال جاری نیز همانند سنوات گذشته جلسات متعددی در راستای هماهنگی های لازم به واسطه ارائه سرویس مدارس در سطح مطلوب تر به دانش آموزان شهر اراک در فرمانداری، آموزش و پرورش و راهنمایی و رانندگی استان مرکزی برگزار گردیده است. که با توجه به رضایت حداکثری مسوولان امر از ارائه خدمات تاکسی داران و در رأس آن سازمان تاکسیرانی شهر اراک، مقرر گردید در سال تحصیلی 94-93 نیز استفاده از تاکسی ها در این امر بسیار مهم در دستور کار قرار گیرد.
ایشان در ادامه افزود: به همین منظور و با مد نظر قرار دادن تأمین امنیت بیشتر دانش آموزان و آسودگی خاطر اولیاء و همچنین اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از وارد شدن خدشه به سیستم حمل و نقل درونشهری بیش از 600 دستگاه تاکسی و تاکسی موقت پس از طی مراحل قانونی تعیین صلاحیت و بررسی مجدد پرونده پرسنلی رانندگان، به ادارات آموزش و پرورش نواحی 1 و 2 معرفی شدند .
علینقی پور در خاتمه ضمن اظهار تقدیر و تشکر از کلیه مسوولان محترم دخیل در امر سرویس مدارس تصریح کرد: از مدیران و خانواده های محترم دانش آموزان تقاضا دارم به هیچ عنوان از خودروهای شخصی که فاقد تعیین صلاحیت قانونی می باشند استفاده ننمایند تا مشکلی برای دانش آموزان عزیز پیش نیاید .




