shoar-1405

بسترسازی و آماده سازی کاشت نهال و واکاری درختان در اجرای طرح جوان سازی نوارجنگلی

بسترسازی و آماده سازی کاشت نهال و واکاری درختان در  اجرای طرح جوان سازی  نوارجنگلی
احمد حسنی مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری با بیان خبر فوق گفت:  با نزدیک شدن به ایام هفته درختکاری  و به منظور حفظ و نگهداری پوشش جنگلی شهر اراک و اجرای پروژه جوان سازی  نوار جنگلی  منطقه عملیات  آماده سازی زمین و بسترسازی کاشت نهال  به صورت گسترده در منطقه نوارجنگلی و پوشش جنگلی بوستان ها صورت پذیرفت و هم اکنون نیز با جدیت در حال اجراست.
حسنی ادامه داد : در بررسی های صورت گرفته از پوشش جنگلی شهر اراک مشخص گردید تا حدودی بافت جنگلی شهر اراک با  مشکل کهنسالی درختان  روبه روست و پس از کارشناسی های لازم طرح جوان سازی بافت جنگلی با زمینه سازی و بهسازی زمین های مورد نظر در کاشت نهال در این مناطق صورت پذیرفت و هم اکنون نیز در حال اجراست  تا عملیات کاشت نهال به صورت گسترده در این مناطق صورت پذیرد .
 حسنی با بیان اهمیت جوان سازی بافت جنگلی گفت: نوار جنگلی موجود یکی از نعمت های الهی شهر اراک می باشد که با زحمت  و هزینه زیاد به دست ما رسیده است و باعث کاهش چشمگیر آلودگی هوا در این شهر می شود   و حفظ و نگهداری این گنجینه ارزشمند  نه تنها وظیفه سازمان پارکها و فضای سبز بلکه وظیفه تک تک همشهریان گرامی است  .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *