shoar-1405

برگزاری همایش ادب کلامی و رفتاری در خانواده پایدار در فرهنگسرای شهر

برگزاری همایش ادب کلامی و رفتاری در خانواده پایدار در فرهنگسرای شهر

عصر روز چهارشنبه 19 اسفندماه همایش ادب کلامی و رفتاری در خانواده پایدار با استقبال چشمگیر شهروندان، به ویژه مادران در فرهنگسرای شهر برگزار گردید.

این همایش با حضور دکتر فردوسی و از ساعت 15:30 آغاز گردید. شیوه‌های کلامی، آسیب‌های رفتاری و گفتاری در خانواده، بایدها و نبایدهای رابطه والدین و فرزندان و روش‌های نوین استحکام بنیان خانواده، محوریت سخنان دکتر فردوسی به مدت 60 دقیقه در بخش اول این همایش را تشکیل می‌داد. پس از سخنان دکتر فردوسی و طبق اعلام قبلی جلسه پرسش و پاسخ به مدت 60 دقیقه برگزار و حاضرین سوالات خود در زمینه موضوع همایش را مطرح و پاسخ متناسب را دریافت نمودند.

در حاشیه برگزاری این همایش حمید کربلایی حسنی با اشاره به برگزاری هرماه یک همایش در حوزه خانواده در سال 94 از ادامه برگزاری این همایش‌های ماهانه در سال آینده خبر داد.

وی همچنین ارتقای رفتار اجتماعی شهروندان را متناسب با آموزش‌های خانواده دانست و توجه ویژه سازمان فرهنگی ورزشی به این مقوله را گامی در راستای سلامت اجتماعی شهروندان ارزیابی نمود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *