shoar-1405

برگزاری ششمین جلسه شورای نامگذاری معابر در سال جاری

برگزاری ششمین جلسه شورای نامگذاری معابر در سال جاری

فاطمه عسگری مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اراک از برگزاری ششمین جلسه شورای نامگذاری با حضور اعضای شورای نامگذاری معابر در سال جاری در روز سه شنبه نهم شهریورماه در محل سازمان زیباسازی شهرداری اراک خبرداد و اظهار نمود: در این جلسه به بررسی و نامگذاری معابر و خیابان‌های فاقد نام کوی الهیه، کوی کوثر و منطقه پروژه 95 هکتاری و خیابان 20متری جدید الاحداث واقع در انتهای خیابان مالک اشتر شهر اراک پرداخته شد و در نهایت موارد تایید شده در این جلسه جهت تصویب نهایی به شورای اسلامی شهرداری اراک ارسال گردید تا پس از تایید در شورای اسلامی شهر اراک و ابلاغ به این سازمان نسبت به ساخت و نصب تابلوهای این معابر توسط سازمان زیباسازی اقدام گردد.

مدیرعامل سازمان زیباسازی در ادامه با اشاره به ضرورت انجام نامگذاری معابر جهت سهولت در شناسایی معابر و اماکن توسط عابران و رانندگان و همچنین روان‌سازی جریان ترافیک و سهولت خدمات‌رسانی نهادهای خدماتی مثل آتش‌نشانی، اورژانس و پلیس و… گفت: شهروندان می‌توانند درخواست‌های خود، مبنی بر نامگذاری و نصب تابلو معبر محل سکونت خود را از طریق سایت سازمان به آدرس www.zibasazi-arak.ir سامانه درخواست شهروندان ثبت و کد رهگیری دریافت نمایند و یا از طریق شماره تماس 32234081 روابط عمومی سازمان زیباسازی و یا مراجعه حضوری به سازمان واقع در خیابان شیخ فضل‌اله نوری پارک شهر سازمان زیباسازی شهرداری اراک ارائه نمایند.

لازم به ذکر است جلسه شورای نامگذاری با حضور نمایندگان شهرداری، شورای اسلامی شهر اراک و ادارات کل بنیاد شهید، پست، فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، نماینده فرمانداری، مدیرعامل و کارشناس فنی و هنری سازمان زیباسازی در محل سالن جلسات این سازمان به عنوان دبیرخانه شورای نامگذاری برگزار می‌گردد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *