shoar-1405

برگزاری سمینار کارآفرینی در صنعت گردشگری در فرهنگسرای شهر

برگزاری سمینار کارآفرینی در صنعت گردشگری در فرهنگسرای شهر
دوشنبه چهارم اسفندماه اولین سمینار آموزشی کارآفرینی در صنعت گردشگری به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک و اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان و برخی تشکل‌های مردم‌ نهاد فعال در حوزه گردشگری و با حمایت مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری مرکزی، با حضور مسوولین و مدیران استان، اعضای برخی از تشکل‌های مردم ‌نهاد و علاقه‌مندان فعالیت در حوزه گردشگری، در فرهنگسرای شهر برگزار شد.
در ابتدای مراسم، توسط دبیر همایش به‌ اختصار اهداف و انگیزه‌های برگزاری این سمینار عنوان شد و سپس مهندس سید محمد حسینی مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان در خصوص پیشینه تمدن و آثار زندگی در 35000 سال پیش در استان مرکزی سخن گفت و با اشاره به منابع متعدد گردشگری در این منطقه بر لزوم حمایت در راستای توسعه صنعت گردشگری استان تأکید کرد.
وی همچنین به برنامه‌های جامع دولت تدبیر و امید در راستای پایه‌ریزی جهت خروج از اقتصاد تک‌محصولی و وابسته به نفت اشاره نمود و نقش صنعت گردشگری در آینده اقتصادی کشور را بسیار پراهمیت خواند.
در ادامه دکتر بختیاری فرماندار شهرستان اراک بر لزوم حمایت از تشکل‌های مردم‌نهاد در حوزه فرهنگی و گردشگری تأکید نمود و این‌گونه سمینارها و برنامه‌ها را در توسعه فرهنگ گردشگری بسیار مثمر ثمر خواند.
غلامعباس آجرلو سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک نیز ضمن تقدیر از اقدامات ارزنده اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان و همچنین سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک در برگزاری این همایش نقش تشکل‌های مردم‌ نهاد در حرکت جامعه به سمت پویایی و توسعه‌یافتگی را غیرقابل ‌انکار خواند و شهرداری و شورای اسلامی شهر را حامی این‌گونه فعالیت‌ها خواند.
شایان ذکر است در ادامه سمینار و در بخش تخصصی کلیپ‌های مرتبط پخش شد و مسیح شریف سخنران سمینار به بررسی تخصصی کارآفرینی و اهمیت آن در توسعه صنعت گردشگری پرداخت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *