shoar-1405

برف تکانی درختان سوزنی و ترونها به منظور حفاظت از درختان سطح شهر

طی بارش اخیر برف در اراک صورت گرفت

برف تکانی درختان سوزنی و ترونها به منظور حفاظت از درختان سطح شهر

بیژن قاضی نظامی مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اراک گفت: با عنایت و لطف خداوند متعال شاهد بارش برف در سطح شهرمان بودیم و این بارش سبب سفید پوش کردن مناطق وسیعی از سطح شهر گردید، لذا از همان ساعات اولیه بارش که احتمال آسیب‌دیدگی به درختان سوزنی و ترون‌ها قوت گرفت کلیه اکیپ‌های برف تکانی در سطح شهر مشغول به برف تکانی درختان سوزنی و شمشادها شدند و تا پاسی از شب به طور مداوم عملیات برف تکانی درختان در کلیه مناطق سطح شهر انجام شد.

وی افزود: اگرچه بارش برف مناظر زیبایی را خلق می‌کند ولی در شهرها اگر پیش‌بینی‌های لازم صورت نگیرد به خصوص در زمینه فضای سبز شاهد بروز مشکلاتی ازجمله شکستگی شاخه‌های درختان سوزنی برگ خواهیم بود و از آنجایی که رسیدگی و حفاظت از فضای سبز از مهمترین وظایف این سازمان می‌باشد، برف تکانی باید به موقع و قبل از یخ‌زدایی و شکستن درختان انجام گردد تا از آسیب به درختان و به خصوص شاخه درخت جلوگیری شود.

قاضی نظامی ادامه داد: طی بارش سنگین برف عوامل اجرایی سازمان پارک‌ها با تجهیزات کامل شروع به برف تکانی درختان و ترون‌های سطح شهر نمودند. چرا که انجام به موقع این عملیات‌ها کاهش هزینه‌ها و به دنبال آن جلوگیری از هرگونه خسارات به فضای سبز را در پی دارد.

قاضی نظامی در پایان با ضمن تقدیر از پرسنل سازمان پارک‌ها و فضای سبز در مواقع بارش برف تاکید کرد: پرسنل سازمان پارک‌ها وفضای سبز از ساعات اولیه بارش به طور مداوم تا پاسی از شب  با حضور در پست‌های خود اقدام به برف تکانی از درختان به ویژه درختان سوزنی برگ و ترون نمودند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *